Creative Tips

Creative Tips: Agelast

Ако барате нов подкаст во видео и аудио издание, Agelast на Галеб Никачевиќ е супер избор 😊 Изработени во форма на лежерни, домашни разговори, интервјуата се многу повеќе од површно запознавање со импресивните ликови = и нивното творештво. Можете да го следите тука: https://podcast.rs/show/agelast/ или на YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCxunmKtYfMYjnf6Mp4eWBxg

Read more