Creative Tips

Creative Tips: Chef’s Table

По препорака на Елена и Петар, гостите од осмите Creative Talks, викендов гледаме Chef’s Table. Супер интересни приказни за кулинарски креативци од целиот свет. Серијата е достапна на Netflix 🙂

Read more