Creative Tips

Creative Tips: It doesn’t have to be crazy at work

It doesn’t have to be crazy at work на Jason Fried and David Heinemeier Hansson е супер поттик да размислиме за балансот помеѓу работа и приватност, како и количината на стрес која ја имаме додека работиме. Супер четиво особено во овој период кога границите на дома-работа се многу заматени 🙂

Read more