Creative Tips

Creative Tips: LA Originals

LA Originals е одлична приказна за двајца од најзначајните ликови на урбаната култура на LA, фотографот Estevan Oriol и tattoo артисот Mister Cartoon. Освен што ќе се изнагледате пофалби од куп големи имиња, ќе видите како успеале да ја развијат и одржат својата уметност, да имаат огромни растови и падови, но сепак да останат искрени на себе си и своето до ден денес. Ѕирнете повеќе за филмот тука: https://www.imdb.com/title/tt12027020/ .

Read more