Creative Tips

Creative Tips: Quarantine Chronicles

Препорака за денес се карантинските хроники на гостинот на осмите Creative Talks, @txemico Нема многу да ви најавувам освен дека ќе се изнасмеете 🙂

Книгата можете веднаш да ја нарачате тука: https://themico.mk/

Read more