Еден од најпознатите „talk show“ водители по официјалното заминување во пензија од ТВ, сега си прави емисија по свој кеиф 🙂
Леснотијата со која разговара со гости од Кање до Обама, покажуваат како со искуство интервјуата од наместени испрашувања можат да станат многу пријатни и инспиративни разговори. Третата сезона од вчера е на Netflix, уживајте!

One of the most popular talk show hosts, David Letterman officially retired from TV and then created a show completely by his own terms. 🙂
The ease with which he speaks to guests from Kanye to Obama, shows how experience can evolve the standard interviews from strict “interrogations” to interesting and inspiring chats. The third season is on Netflix as of yesterday, enjoy