Во 14те Creative Talks (конечно во живо!) се дружевме со Наташа Петровиќ.

Наградувана актерка позната по нејзините бројни улоги во независни и национални театри, како и локални и интернационални филмови.

Таа ни сподели дел од нејзините искуства, зборуваше за развојот на улоги, за борбата со тремата и личната мотивација. Уживајте во разговорот и споделете ги со нас вашите импресии во коментар 🙂

In the 14th Creative Talks (finally, live!) we had the pleasure of speaking to Natasha Petrovic

Awarded actress known for her many roles in independent and national theatres as well as local and international films.

She shared her experiences, spoke about role development, her fight with the pre-stage jitters and personal motivation. Enjoy the talk and share you impressions 🙂