Наместо стандардни Creative Talks, во ова летно издание им отстапуваме простор на сцената на сите млади графички и веб дизајнери кои сакаат да ги презентираат своите портфолија на јавноста и да добијат фидбек од двајца супер искусни креативци:

Александра Христов – Senior UX Architect во Netcetera, фотограф и блогер

Мики Стефаноски – Дизајнер во KIOSK Studio со значајно адвертајзинг искуство

За да се пријавите потребно е да испратите свои контакт податоци и примери од работа на creativetalksmk@gmail.com најдоцна до 8ми август во 17ч.

Show your work! Летото е супер за учење нови работи 🙂

**Доколку се пријават повеќе креативци, ќе биде направена мини селекција за оние кои ќе презентираат на настанот 🙂

Instead of the standard Creative Talks, in the summer edition we give space to the young graphic and web designers who would like to share their work with the world, and receive feedback from two awesome, experienced designers:

Aleksandra Hristov – Senior UX Architect at Netcetera, photographer and blogger

Miki Stefanoski – Designer at KIOSK Studio with significant advertising experience

In order to apply you need to share your contact info and samples of your work at creativetalksmk@gmail.com latest by 8th August at 5pm.

Show your work! The summer is great for learning new things 😊

**If more creatives apply, a short list will be created for the ones who will  be presenting at the event.