On personal development, victories and defeats, quitting jobs and opening companies… Lina Ugrinovska shared her experience of the booking world, and everything you’d need to become a part of this industry. 🙂 Enjoy!

За личниот развој, победите и поразите, давањето отказ и отворање своја фирма… Лина Угриновска ни сподели како изгледа букинг светот и што сè е потребно за да се пронајдеш себеси во оваа индустрија 🙂 Уживајте!