Creative Tips

Creative Tips: Hip Hop Evolution

Дури и да не сте најголеми фанови на хип хопот, Hip Hop Evolution на Netflix вреди да се погледне. Прикажан е целиот развој на овој музички жанр, преку одлично раскажување на водителот и изјави на најважните ликови во секоја декада. Плус, изгледа ооодлично 🙂

Read more