Дури и да не сте најголеми фанови на хип хопот, Hip Hop Evolution на Netflix вреди да се погледне. Прикажан е целиот развој на овој музички жанр, преку одлично раскажување на водителот и изјави на најважните ликови во секоја декада. Плус, изгледа ооодлично 🙂Even if you’re not the biggest hip hop fans, Hip Hop Evolution on Netflix is worth the watch. You can see the complete development of the music genre, through an excellent storytelling of the host, and interviews of the most important influences in each decade. Also, it looks greeeat 🙂