Creative Tips

Creative Tips: Milton Glaser: To Inform & Delight

Препорака за денес е „Milton Glaser: To Inform & Delight“, документарен филм за животот и делото на легендарниот графички дизајнер Milton Glaser.
Дознајте повеќе за неговата приказна, развојот како графички дизајнер и приказните зад големи кампањи и бренд идентитети кои веќе се толку познати, што се станати дел од нашето секојдневие.

Read more