Creative Tips

Creative Tips: Pretend It’s a City

Fran Lebowitz е писателка која 30+ години нема издадено ништо ново поради (како што самата тврди) креативна блокада. Тоа воопшто не ја спречува да биде супер креативна во начинот на раскажување за нејзиниот живот, промените на Њујорк низ децениите и гледиштата за денешното општество.

Read more