Creative Tips

Creative Tips: Creating SNL

Кога зборуваме за креативност, Saturday Night Live едноставно не смее да се пропушти 🙂
SNL е sketch comedy емисија која веќе 45 години се емитува во живо секоја сабота на NBC. Секој пат со нови скечеви, врзување со актуелни теми и случувања.
Погледнете што значи да се организира една таква огромна машинерија во нивниот серијал „Creating Saturday Nigh Live“ на YouTube 🙂 .

Read more