Кога зборуваме за креативност, Saturday Night Live едноставно не смее да се пропушти 🙂
SNL е sketch comedy емисија која веќе 45 години се емитува во живо секоја сабота на NBC. Секој пат со нови скечеви, врзување со актуелни теми и случувања.
Погледнете што значи да се организира една таква огромна машинерија во нивниот серијал „Creating Saturday Nigh Live“ на YouTube 🙂 .


When talking about creativity, we just can’t miss @nbcsnl
SNL is a sketch comedy show running live for 45 years on NBC, always with new sketches, connections with relevant events and topics. Learn more about their process of development in their series “Creating Saturday Nigh Live” on YouTube 🙂