Ако ви се допадна разговорот со Импров Група, тогаш денешниот предлог за гледање сигурно ќе ви се допадне 🙂 Middleditch & Schwartz прават долга форма на импров, каде по само 4-5 прашања и одговори од публиката, развиваат цели претстави од по 40+ минути.
Уживање за гледање, смеење и од време на време неверување како е возможно толку долго да се толку многу сконцентрирани 🙂 Ѕирнете повеќе тука: https://www.imdb.com/title/tt12027034/ или пуштете Netflix веднаш 🙂


If you likes the talk with Improv Grupa, then you’ll love this suggestion 🙂 Middleditch & Schwartz are doing long form improv, where with only 4-5 questions to the audience they develop whole plays lasting over 40 mintues.
It’s a great watch, you’ll laugh, and from time to time ask yourself how is it possible to stay so focused for so long 🙂 Learn more here: https://www.imdb.com/title/tt12027034/ or play it right away on Netflix 🙂