Ако си барате интересен блог за следење, ви го препорачувам @manrepeller https://www.manrepeller.com/
Супер комбинација на хумор, интересни lifestyle совети и откачени модни објави кои комплетно ги рушат предрасудите за типичните модните блогерки. Ќе си соберете инспирација и ќе се изнагледате убави фотки од Њујорк 🙂 p.s. За @skopjecasual веќе знаете, не морам да го спомнувам, нели? 😀


If you’re looking for a fun blog to follow, I recommend @manrepeller
Great combination of humor, interesting lifestyle advice and fun fashion posts which completely break every prejudice abot the typical fashion blogger. You’ll get a lot of inspiration and enjoy a lot of great photos of New York 🙂 p.s. I don’t need to mention @skopjecasual you’ve already heard of it, right? 😀