Супер лабаво четиво и една од подобро дизајнираните книги кои ги имам сретнато во последно време 🙂 Прочитајте повеќе за приказната на GFDA и нивните совети за дизајнот и креативноста. Ви ветувам дека ќе бидете барем малку поинспирирани и мотивирани откако ќе ја прочитате 🙂


Super easy ready and one of the better designed books I’ve seen in a while 🙂 Read more about the story of GFDA and their advice on design and creativity. I promise you’ll be at least a bit more inspired and motivated after you read it 🙂