Ако сте расположени за гледање на нешто креативно и мнооогу инспиративно, од сѐ срце ви ја препорачувам Abstract на Netflix. Зборува за уметноста на дизајнот, во епизодите можете да видите импресивни ликови а истовремено и продукцијата на епизодите е ремек дело само по себе. Ја има на Netflix, а повеќе можете да погледнете тука: https://www.imdb.com/title/tt6333098/If you’re in the mood for something creative and veeery inspiring, I recommend Abstract on Netflix. You’ll learn a lot about the art of design, see impressive artists and not to mention that the production of the episodes themselves is a work of art. You can stream it right away on Netflix, and learn more here: https://www.imdb.com/title/tt6333098/