Магијата на театарот и музиката, споени во една фантастично комбинирана приказна. Не сум голем фан ни на мјузикли ни на работи прогласени за „must see“, ама мјузиклот Hamilton е една од ретките работи кои дефинитивно ја препорачувам. 🙂


Дизајнот на сцената, кореографијата, музиката, начинот на пренесување на приказната, актерите, нивните гласови и сценски настап…Не можам да се решам што е подобро. 🙂 Снимката е веќе достапна онлајн, побарајте ја некаде на интернет 😉

The magic of theater and music, combined in one amazing story. I’m not a big fan of musicals or the “must see’s”, but the musical Hamilton is on of the rare things I fully recommend 🙂
The set design, choreography, music, story, actors, their voices…I can’t decide which one is better. The footage is available now, you can find it somewhere on the internet 😉