Category

Creative Talks

Creative Talks

Creative Talks #20: Zorica Crnoshija

PR and marketing expert, producer by education, presenter, journalist, in short, an all around creative person who inspires with everything she does 🙂 I’m sure that from the first sentence you can sense my excitement and how happy I was with the chance to speak to Zorica Crnoshija. I hope you’ll love the talk as much as I did 🙂

Read more
Creative Talks

Creative Talks #19: Simone Kalica

In the first March Creative Talks, I had the pleasure of speaking to Simone Kalica – photographer, influencer, woman with a very unique story and a lot to tell 🙂 She spoke about the creative process in photography, preparations for capturing great photos in stressful situations, inspiration and the struggle with self-doubt. Enjoy 🙂

Read more
Creative Talks

Creative Talks #18: Portret

In the latest Creative Talks we had the pleasure of speaking to Ruzica, Bojana and Zarko from Portret. They share the story of founding the magazine and digital platform, the process of planning, developing and promoting a magazine and all the ups & downs that come in this story. Enjoy 🙂

Read more
Creative Talks

Creative Talks #17: Kokarche

Creativity in cooking, photography, managing a micro blog on social media…We spoke to Dobrica Nasevikj about her interesting way of sharing her creativity – her food blog with unique photographs – Kokarche. Enjoy the talk 🙂

Read more
Creative Talks

Creative Talks #15: Show Your Work

Наместо стандардни Creative Talks, во ова летно издание им отстапуваме простор на сцената на сите млади графички и веб дизајнери кои сакаат да ги презентираат своите портфолија на јавноста и да добијат фидбек од двајца супер искусни креативци:

Read more
Creative Talks

Creative Talks #14: Natasa Petrovic

Во 14те Creative Talks (конечно во живо!) се дружевме со Наташа Петровиќ.

Наградувана актерка позната по нејзините бројни улоги во независни и национални театри, како и локални и интернационални филмови.

Read more
Creative Talks

Creative Talks #13: Ruki Chuki

Во среќните 13ти Creative Talks се дружиме со Руки 🙂 Чепнавме по малку од многуте теми за кои можеме да разговараме со неа – илустрацијата, графичкиот дизајн, цртањето графити, Лондонската дизајн заедница и секојдневна инспирација.

Read more
Creative Talks

Creative Talks #12: Nebojsha Gelevski Bane

Во дванаесеттие Creative Talks го имав задоволството да разговарам со Небојша Гелевски Бане. Еден од најпознатите графички дизајнери кај нас, препознатлив по неговиот визуелен активизам а во последно време и улогата на предавач на дизјан академии. Со Бане поразговаравме за неговиот пат и развој низ дизајнот и агенциското работење, за моменталната дизајн сцена и можностите за подобрување, како и неговите омилени проекти и препораки за младите дизајнери. Уживајте! 🙂

Read more
Close